echipa optimed

Suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți alegerile corecte pentru sănătatea ochilor

DR. SZÁSZ ÁRPÁD
DR. SZÁSZ ÁRPÁDMedic Oftalmologie
PARASCA CIFORAC ENIKŐ
PARASCA CIFORAC ENIKŐManager magazin
CIOLOCA ANGELICA
CIOLOCA ANGELICAAsistentă medicală
BORȘ RAMONA
BORȘ RAMONAConsultant vânzări
BLĂNARU ROXANA
BLĂNARU ROXANAConsultant vânzări

ISTORIC

Optimed – Toplița a fost înființată în anul 1996, cu scopul de a ajuta oamenii cu probleme de vedere, oferindu-le servicii de optică medicală, la care s-au adăugat ulterior serviciile de optometrie și în prezent oftalmologie.

Firma Optimed are peste 25 de ani de existență, însă povestea noastră în domeniul opticii medicale începe mult mai devreme, expertiza în acest domeniu bazându-se pe o experiență de peste 45 de ani.

În această perioadă am învățat din greșeli, am trecut prin multe din situațiile posibile și experiența astfel acumulată ne-a ajutat să putem oferi astăzi servicii și produse de calitate din domeniul oftalmologiei și a opticii medicale.

VALORILE NOASTRE

Misiunea noastră este să ne îngrijim de sănătatea ochilor pacienților noștrii prin consultații oftalmologice complete și tratamente eficiente. Să oferim produse personalizate de calitate, pentru corectarea, îngrijirea și protejarea vederii.

Să avem o echipa formată din angajați bine pregătiți, care să îi ajute pe clienți să facă o alegere documentată pentru sănătatea ochilor, confort al vederii și look îmbunătățit, prin suport superior și servicii model.

Toate acestea prin tratarea oamenilor cu respect și integritate.

Ajutăm oamenii să vadă mai bine, prin servicii exemplare pentru sănătatea ochilor.

testimoniale

ce spun pacienții noștrii

orar

LUNI – VINERI

09:00 ~ 17.00

SÂMBĂTA – DUMINICA

Închis

0754.044.434

CONSULTAȚIE OFTALMOLOGICĂ

GRATUIT cu bilet de trimitere